Leiden & Haarlem

Over ons

Rijschool Moen maakt men al sinds 1997 blij met hun autorijbewijs. Met maar liefst 21 jaar ervaring achter de rug kunnen wij U kwalitatieve rijlessen garanderen. Het maakt niet uit of u jong of oud bent. Bij Rijschool Moen is iedereen welkom!

Onze rijschool verzorgt een goede opleiding op weg naar je rijbewijs. Er wordt rijles gegeven door een vaste instructeur, die je van begin tot eind in stappen begeleidt. Wanneer je besluit om je rijbewijs te halen bij Rijschool Moen, kun je vertrouwen op professionele en persoonlijke begeleiding. Gedurende de rijles wordt er rekening gehouden met jouw ontwikkeling en gevoel. Door middel van jarenlange opgedane ervaring in het onderwijs, denkt Rijschool Moen vanuit het oogpunt van de leerling. Samen wordt bepaald welke aanpak het best werkt op weg naar het rijbewijs. Met deze aanpak kiezen wij samen de juiste weg naar het behalen van jouw rijbewijs.

Het voertuig


Met haar grijze velgen en glimmende lak. Het is de enige echte Renault Clio hatchback met maar liefst 90PK! De auto bereikt de maximale toegestane snelheid in 12 seconden. Redelijk snel ding dus! Het is niet de mooiste auto maar wel met de meeste charisma. Het schakelen gaat heel soepel waardoor het perfect is voor beginnende bestuurders. De auto stuurt licht en went zeer snel.